Over Actilabs

Over Actilabs

Veilige en vriendelijke reinigingsoplossingen

Zou het niet ideaal zijn als je traditionele schadelijke middelen kan vervangen door moderne, vriendelijke reinigingsoplossingen? Oplossingen die niet schadelijk zijn voor je gezondheid, materialen en het milieu?

Werk je niet veel prettiger als reinigingsoplossingen bijvoorbeeld niet brandbaar of giftig zijn?

Het is toch van cruciaal belang dat reinigingsmiddelen biologisch afbreekbaar zijn en bijdragen aan de ‘groene uitstraling’ van je bedrijf?

Is het niet makkelijk als je met één oplossing een legio aan toepassingen vriendelijk, snel en voordelig kan schoonmaken?


Actilabs brengt verandering met veilige, voordelige en duurzame alternatieven

Actilabs ontwikkelt en produceert milieu- en mensvriendelijke reinigingsoplossingen voor een legio aan zakelijke toepassingen. Onze reinigers dragen bij aan een schoner milieu én aan de groene uitstraling van jouw bedrijf. Onze probleemoplossers zorgen ervoor dat jij veiliger en vriendelijker kunt werken. Uiteraard zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het reinigen. 
Van aannemers tot zwembaden; overal creëren wij win-win-situaties.


Veilig

Veel van onze krachtige producten zijn vrij van gevaarsymbolen en vormen een veilig alternatief voor mens-, milieu- en materiaalonvriendelijke troep.


Hoge kwaliteit

Onze reinigingsmiddelen bewijzen zich al meer dan 30 jaar; veilig, handig, krachtig, verantwoord en simpel.


Snel en eenvoudig 

Onze producten werken supersnel: aanlengen, opbrengen, afspuiten, klaar!
Niet meer boenen, schuren of schrobben. Zo bespaar je direct flink op arbeidstijdkosten.


Hoe Actilabs begon

Vroeger werkte Bart als jonge jongen bij een machinebouwer waar ze met zorgwekkende mens- en milieugevaarlijke ontvetters werkten. Mensen kregen last van eczeemachtige huidaandoeningen, duizeligheid of moesten er zelfs van braken. Bart voelde aan alles dat mensen verlangden naar vriendelijke alternatieven, om makkelijker en veiliger te kunnen werken.

Samen met grondstoffenleveranciers en klanten zocht hij naar vriendelijke alternatieven voor ouderwetse, traditionele mens-, milieu- en materiaalonvriendelijke troep. In drie decennia werd het ene na het andere vriendelijke alternatief ontwikkeld en veel bedrijven in de maakindustrie waren snel super enthousiast.


7 zekerheden


Persoonlijke service & inventarisatiescan

Jouw vaste contactpersoon komt langs, brengt jouw situatie in kaart en geeft op basis daarvan advies. Ook kan jouw contactpersoon op locatie de voordelen van onze producten tonen, en training en voorlichting geven.


Besparingssuggesties

Traditionele producten zijn vaak voor maar één toepassing geschikt. Actilabs heeft multifunctionele producten die voor vele toepassingen geschikt zijn. Daarmee bespaar je kosten, omdat je minder producten hoeft in te kopen en op voorraad hoeft te houden.


Eenvoudigste bestelproces

Je kunt eenvoudig in onze webshop bestellingen plaatsen en je historie bekijken om ze gemakkelijk opnieuw te bestellen. Maar heb je liever persoonlijk contact, dan kun je natuurlijk ook telefonisch bestellen of komt je vaste contactpersoon graag bij je langs.


30 jaar ervaring

Na 30 jaar ondernemen, vallen en opstaan, nooit opgeven en continu innoveren, ben je ervan verzekerd dat we een enorm sterke b2b-relatie zijn, met producten van hoge kwaliteit die ‘graag geziene gasten’ zijn.


Laagste prijsgarantie

Mocht je een soortgelijk product van dezelfde kwaliteit vinden dat goedkoper is, dan krijg je onmiddellijk het verschil +50% terug.


Snelle levering

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis! Mocht dat een keer niet lukken zullen je daar zo snel mogelijk van op de hoogte brengen.


100% tevredenheidsgarantie

Voor tevredenheid verwijzen je graag door naar onze reviews. We hanteren een 100% keiharde tevredenheidsgarantie. 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Wil je ook profiteren van onze 7 zekerheden, ga dan nu naar ons productoverzicht of neem direct contact op.

Chat openen
1
Actilabs is iedere werkdag bereikbaar tussen 9-17 uur op 085-1247005. Klik op de knop hieronder om direct met ons te chatten via whatsapp.